Tatuera ögonbryn


Taffy är en ny revolutionerande teknik för att få naturliga ögonbryn och eyeliner, som framhäver dina ögon och får dig att se piggare ut. Resultatet är semi-permanent, vilket innebär att det varar 3-5 år vilket har sina självklara fördelar eftersom både dina drag och din smak ändras över tiden. Du är lokalt bedövad under behandlingen så det enda du märker är ett snyggt resultat.T 3 MINUTER!!!

Ögonbryn

Med hjälp av ett fjäderliknande instrument skärs ett strå in i taget, vilket genererar ett mycket naturtroget resultat. Detta passar alla som har ljusa ögonbryn, som måste måla i, eller har glest mellan hårstråna eller vill ha mer markerade, annan form eller som helt enkelt fattas bryn. Terapeuten och du tillsammans kommer fram till vilken av alla färg alternativ som blir bäst för dig.

Eyeliner

Med samma instrument, fast med en annan teknik förs pigmentet på plats längs med franskanten för ett naturligt utseende som smickrar ögonen. För alla som vill ha ett piggare utseende, lite öppnare ögon, se lite sminkad ut utan att behöva lägga en sekund på morgonen. Perfekt inför sommaren och stranden.


Lipliner / Lip color

Med åldern bleknar hudens naturliga pigment i våra läppar, vilket kan ge intrycket av ett livlöst och blekt ansikte. Med hjälp av Taffy Lips kan vi ge dig den färgen på dina läppar som du längtar efter! Tekniken vi använder är det senaste inom kosmetisk tatuering och den mest skonsamma som finns på marknaden. Behandlingen tar ca 90 minuter, varav 45 min är bedövningstid. Resultatet håller i upp till 5 år och det ingår ett kostnadsfritt återbesök inom 90 dagar. Vi erbjuder självklart alltid fri konsultation på våra behandlingar.

Priser:
  • Ögonbryn Taffy - 2500 sek
  • Eyliner - 2300 sek
  • Taffy lips - 2700 sek
Se våra erbjudanden på Behandlingar sidan !
___
Tid för kroppen - Day Spa
__